DEN GRØNNE ERT

den grønne ært i vedbæk 6
den grønne ært i vedbæk 7
den grønne ært i vedbæk 8
den grønne ært i vedbæk 3
Den grønne ært
den grønne ært i vedbæk 2
den grønne ært i vedbæk 4
den grønne ært i vedbæk 11
den grønne ært i vedbæk 12
den grønne ært i vedbæk 13
den grønne ært i vedbæk 15
den grønne ært i vedbæk 16
den grønne ært i vedbæk 14
den grønne ært i vedbæk 17
den grønne ært i vedbæk 19
den grønne ært i vedbæk 18
den grønne ært i vedbæk 20
den grønne ært i vedbæk 24
Den grønne ært
den grønne ært i vedbæk 6 den grønne ært i vedbæk 7 den grønne ært i vedbæk 8 den grønne ært i vedbæk 3 Den grønne ært den grønne ært i vedbæk 2 den grønne ært i vedbæk 4 den grønne ært i vedbæk 11 den grønne ært i vedbæk 12 den grønne ært i vedbæk 13 den grønne ært i vedbæk 15 den grønne ært i vedbæk 16 den grønne ært i vedbæk 14 den grønne ært i vedbæk 17 den grønne ært i vedbæk 19 den grønne ært i vedbæk 18 den grønne ært i vedbæk 20 den grønne ært i vedbæk 24 Den grønne ært

DEN GRØNNE ERT

I oktober 2020 fikk barnehagen Den Grønne Ert en helt ny lekeplass, som huser 5 forskjellige lekesoner. Da Maxplay fikk oppdraget, var det viktig å skape et lekemiljø hvor barn kunne bli inspirert til mange slags former for lek.

 1. Rollespillet foregår naturlig i og rundt sandkassen, så vel som i lekehuset.
 2. Sandkassen og vann lekeområdet er sanseområder. Leken handler om berøre, føle og ta på. Vannlekeområdet kan brukes til mye moro sanselek, hvor du kan introdusere barn til forskjellige former og substanser som vil være både morsomme og lærerike. Det finnes mange andre morsomme sanseleker på nettet som vil gi leken stor lekeverdi i de rette rammene.
 3. Byggesonen finnes i sandkassen, hvor sanden er et fantastisk byggemateriale. Tilsett vann og sand blir et ypperlig materialet å bygge noe av. I sandkassen er det et kranspill som kan brukes til å heise sand opp sandkassebordet.
 4. Motorikk- og byggesonen.
 5. Motorikksonen finner vi i klatretårnet som er et fantastisk motorisk verktøy. Det lærer barn å bedømme høyder og avstander, samt å utvikle sin balanse, bevegelse og koordinering, samtidig som de styrker sin selvtillit i forhold til deres fysiske egenskaper. Klatretårnet har mange lekealternativer. månevognbanen gir en fin ramme rundt leketårnet og gir en ekstra lekefunksjon På månevognbanen kan barna få brukt noe av sin energi samtidig som de lærer enkle regler om trafikk.
 6. Området er valgt da det ligger i et hjørne av lekeplassen som er relativt uforstyrret.

Prosjektdetaljer

KUNDEBarnehagen Den Grønne Ert 
PROsJEKTTYPE – Lappset Legeplads
PROsJEKTANSVARLIG – Kasper Christensen

Få besøk av en konsulent

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kommer vi tilbake til deg innen 24 timer.

  Segment

  Haster det, ta kontakt på
  +47 45 88 66 11