VÅR HISTORIE

Hvem er Maxplay?

Maxplay ble grunnlagt sommeren 2016 av Søren Mittag, en av lekeplass bransjens mest erfarne konsulenter.

Søren ønsket å skape en arbeidsplass der andre kunne ha det gøy mens de jobbet sammen for å skape bedre betingelser for barn og unge. Vårt fokus er å gi optimale utemiljøer som skaper høy lekeverdi og bringer folk sammen på tvers av sosiale forskjeller.

Maxplay er et selskap der familieverdier er avgjørende og hvor ansatte elsker å komme. Selskapet ble oppkalt etter Sørens sønn Max.

Strategien viste seg å være riktig, da Maxplay raskt klarte å tiltrekke seg ansatte med mange års erfaring fra bransjen.

Samtidig, i løpet av det første året, ble det inngått avtaler med produsenter fra hele Europa, slik at vi har et sortiment som kan imøtekomme alle våre kundegrupper.

Våren 2017 klarte Maxplay også å komme til enighet med den anerkjente danske lekeplassprodusenten Noles om en overtakelse. Ved å gjøre det, ble vi ikke bare en produsent av lekeplasser med alt fra beslag til store leketårn, vi ble også mange års erfaring rikere.

De ansatte fra Noles og kunnskapen de har med seg fra lekeplassproduksjon siden 1974, ble en sentral del av selskapet og ble en viktig del av den fremtidige utviklingen av Maxplay.

Få besøk av en konsulent

Fyll ut nedenfor, så kommer vi tilbake til deg innen 24 timer.

    Segment

    Haster det, så kontakt os på
    +47 45 88 66 11