Klassiske lekeplasser med mange kombinasjonsmuligheter

Klassiske lekeplasser, som et minimum for det gode utemiljøet.

Den klassiske lekeplassen vi alle kjenner, hvor mange av oss møtte våre beste barndomsvenner. På lekeplassen møtes barn og voksne på kryss og tværs, og det er her våre barn lærer å skape relasjoner og stedet hvor fantasien slippes løs.

Hos Maxplay tilbyr vi et bredt utvalg av tradisjonelle lekeapparater, som leketårn, klatrestativer, sklier, husker osv.

Våre klassiske lekeplasser er laget av aluminium og HDPE. Begge materialer er laget slik at du etter mange års bruk kan resirkulere materialene, og det kan være til nytte for andre produkter. Disse materialene krever ikke vedlikehold og er egnet i all slags vær, noe som derfor er billig og holdbart i det lange løp.

Våre klassiske lekeplasser er utviklet og designet i henhold til barnas fysiske lek, som skal være både utfordrende og lærerik. Dette betyr at våre løsninger tar utgangspunkt i barnas lekeperspektiv og hvor de er i deres utvikling i de ulike aldersgruppene.

Når du skal bygge en lekeplass, har du et uttall av spennende kombinasjonsmuligheter. Her kan du enkelt sette sammen et leketårn som fører til en motorikkbane, eller lage forskjellige lekesoner der ulike aldersgrupper kan leke tilpasset deres behov. Kombinasjonene er mange, og det samme er fargealternativene.

Ta stilling til disse tingene når du trenger en ny lekeplass

  • Hvem skal bruke lekeplassen?
  • Et tema – hva skal lekeplassen fortelle?
  • Hvilke farger vil du ha?
  • Hva er budsjettet?

Vil du ha en klassisk lekeplass?

Fortell oss drømmene dine og la oss matrealisere dem.

    Segment