Naturlekeplasser får deg nærmere naturen med god samvittighet

Naturlekeplasser bringer barna våre nærmere naturen

Naturen gir folk ro og mange sunne og positive energier.  Med en naturlekeplass kan du lage alt fra temaspill til motoriske hinderløyper som passer perfekt til ditt utemiljø.

Våre naturlekeplasser er laget i Ikast, hvor vi har vår produksjon. Dette betyr at vi kontrollerer hele prosessen og bruker bærekraftige materialer, noe som betyr at vår prosess og materiale er FSC-sertifisert.

Hvorfor velge en naturlekeplass?

Når du velger en natur lekeplass, får du ikke bare høy lekeverdi, men barna får en organisk og inspirerende lekeramme hvor du kan føle strukturene i treet. Her kan det klatres og lekes som om det var i tretoppene.

Vi jobber primært med robinie tre, som er et ikke-truet treslag. Det vokser og gror i stor grad i Øst- og Sentral-Europa.

Tresorten er kjent for å være et sterkt naturlig materiale, noe som gjør det superideelt for bærekraftige naturområder, da de fra naturen ikke får sopp og kan settes direkte i jorden og vare i mange år.

I tillegg til de gode materialene vi bruker på lekeplassen, kan vi designe lekeapparater med høy lekeverdi og holdbarhet i henhold til dine behov.

Fantasien har ingen grenser, og heller ikke våre naturlige lekeplasser.

Ta stilling til disse tingene når du trenger nye naturlekeplass

  • Hvem skal bruke lekeplassen?
  • Et tema – hva skal lekeplassen fortelle?
  • Vil du ha FSC®-sertifisert lekeplass?

  • Hva er budsjettet?

FSC

Vil du ha en naturlige lekeplass?

Fortell oss drømmene dine og la oss matrealisere dem.

    Segment