PADEL –  EN SPORT FOR ALLE

DEN PROFESJONELLE PADEL-LØSNINGEN

Padel er en racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash. Banen er utformet med vegger, slik som i squash, mens poengsystemet er som i tennis. Banen er 20×10 meter, en tredjedel av en tennisbane. Padel spilles som double (to spillere på hvert lag), og lagene spiller på hver sin side av et nett, slik som i tennis. Veggene brukes i spillet, og kan bety at ballen spretter i uventede retninger.

Racketene er mindre enn squash og tennisracketer, og uten strenger. Dette gir spilleren mer kontroll over racketen.

Padel krever mindre styrke og tekniske ferdigheter enn tennis. Dette gjør det til en sport som passer voksne og barn på forskjellige ferdighetsnivåer. Du opplever tidlig mestring, samtidig som du får deg en god treningsøkt.

Man kan også spille singel (en spiller på hvert lag), og kan etablere en singel-bane som er mindre enn en standard doublebane.

Padel er en helårsaktivitet. De fleste utendørs padel baner er åpne alle dager i året, og derfor anbefaler vi alltid at det installeres lys.

Med våre baner kan du velge mellom 2 typer kunstgressunderlag:

Våre padebaner er designet av noen av bransjens beste padeleksperter, og er bygget med galvanisert stål, og herdet sikkerhetsglass i 10 mm tykkelse. Banene oppfyller kravene i EN 12150 2.

Ta stilling til disse tingene når du skal ha din egen padlebane.

  • Hvilket fundament har du på området du vil ha banen på?
  • Hvor mange baner vil du ha?
  • Hva slags kunstgressunderlag trenger du?

Dansk_Padel_forbund

Vil du ha en Maxpadel anlegg?

Fortell oss drømmene dine og la oss matrealisere dem.

    Segment