PARKOUR FRA MAXPLAY – ANLEGG SOM KAN TILPASSES TIL ULIKE NIVÅER

PARKOUR – DESIGNET I SAMARBEID MED EN DGI-UTDANNET PARKOUR UTØVER

Parkour er i dag en verdenskjent sport.

Hos Maxplay er vi super fascinert av den urbane sporten “Parkour” og de ville triksene man utfører.

Parkourbanen gir mulighet til å styrke og utvikle motoriske egenskaper, kroppsstyrke, smidighet og reaktionsevne.

Med et parkour-anlegg kan du gjøre treneingsøvelser ved hjelp av kroppsvekten. Et område med Parkour fasiliteter tilbyr mange muligheter for lek og bevegelse, enten du er en parkourutøver eller bare ønsker å trene og leke.

I sporten parkour kan du klatre, svinge deg i stolpene og hoppe fra betongelementene. En parkourbane åpner opp for mange morsomme muligheter og skaper et perfekt samlingspunkt for folk i alle aldre.

Parkourbanen kan bygges opp på mange måter, både for å imøtekomme, ulike nivåer og i forskjellige høyder. I tillegg kan du enkelt integrere banen i en multipark eller lekeplass, slikat du kan treffe flere aldersgrupper og skape det perfekte samlingspunkt.

Hvis valget faller på en parkourbane, kan du velge mellom ulike løsninger. For eksempel, om det skal være mange betongflater for de forskjellige hoppene, om det skal være forskjellige høyder eller mer avanserte baner. Du kan også velge mellom ulike typer underlag når det gjelder Parkour: enten det skal være gummi, asfalt, fallsand eller en blanding for å skape et variert terreng – mulighetene er mange.

Ta stilling til disse ting når du skal ha din helt egne parkourbane

  • Hvem skal bruke parkourbanen?
  • Hvor mange betongelementer vil du ha?
  • Hva slags overflate skal parkourbanen din ha?
  • Hva er budsjettet?

Vil du ha en parkourbane?

Fortell oss drømmene dine og la oss matrealisere dem.

    Segment