Ta den motoriske lek til neste nivå med urbane lekeplasser

De urbane lekeplassene kan komme i mange former og størrelser.

Med urbane lekeplasser som en lekeløsning, får du på noen få kvm en høy lekeverdi. Samtidig styrkes barnas motoriske ferdigheter ved å klatre og krype gjennom de mange taukombinasjonene der kroppen må være i kontroll og hjernen må uttenke sitt neste trekk.

Vi kan bidra til å skape en helt unik opplevelse med de mange taukombinasjonene som kan komme som leketårn, karuseller eller klatrestativer.

Den urbane lekeplassen er designet for å utvikle barn og inviterer til fri lek, noe som betyr at leken ikke er statisk og fantasien kan slippes løs. Mulighetene er mange, og med et stilrent og futuristisk design kan man skape samlingspunkter som er helt unike. I tillegg er byrommet bra for mange aldersgrupper, da det er mange forskjellige nivåer som barna kan utforske.

Våre urbane lekeplasser er vedlikeholdsfrie og all plast som brukes er laget av resirkulerbart plastmateriale. Når våre urbane lekeplassverktøy produseres, brukes solenergi. Dette gir bedre avkastning på miljøet vårt og reduserer CO2-utslippene.

Tauet vi bruker er av høy kvalitet, med fokus på sikkerhet og holdbarhet, som er Tüv-godkjent.

Skal du i gang med å tenke kreativt og syntes dine barn at leken på urbane lekeplasser er moro, la oss finne ut hvilken løsning som passer ditt utemiljø.

Ta stilling til disse tingene når du trenger en ny urban lekeplass.

  • Hvem skal bruke lekeplassen?
  • Et tema – hva skal lekeplassen fortelle?
  • Hvor mange kvm skal lekeplassen være?
  • Hva er budsjettet?

Vil du ha en urbane lekeplass?

Fortell oss drømmene dine og la oss matrealisere dem.

    Segment