UTENDØRS TRENING SOM STYRKER FOLKS KROPP OG SINN

Utendørs trening – trene hvor du vil og når du vil

Utendørs trening blir mer og mer populært. Det gjør det fordi vår mentale helse ofte er knyttet til vår fysiske. Derfor er det viktig at du er fysisk aktiv gjennom hele livet. Med utendørs trening kan du minimere stress, hjelpe kroppen til å fungere optimalt og ha stor innflytelse på hvordan vi har det og hvordan vi føler oss.

Det er for eksempel stor fordel for skolebarn å røre seg og få brukt kroppen i friminuttene. Hvis de kommer ut og får beveget seg, øker det konsentrasjons- og læringsferdighetene. Derfor tilbyr Maxplay også løsninger som er ideelle for skolegården.

Du kan enkelt kombinere et treningsområde med lekeplass eller et eget område tilpasset eldre og funksjonshemmede. Det optimale uteområdet for trening er at folk i alle aldre og med forskjellige utgangspunkt kan trene samtidig, på samme sted. Alt i alt blir det et ideelt samlingspunkt.

Maxplay tilbyr også løsninger for offentlige parker, idrettslag og sportsklubber. Et treningsområde i en park er offentlig tilgjengelig og gratis for innbyggerne. Utendørs treningsområder for idrettslag og sportsklubber kan bidra til effektive rehabiliteringsøkter og generell trening av ulike idretter.

Vi samarbeider med bransjens beste leverandør for treningsapparater til bruk utendørs. Våre produkter er vedlikeholdsfrie og tåler de skandinaviske værforhold godt. I tillegg er våre produkter utviklet med treningseksperter for at treningsopplevelsen skal matche tradisjonel innendørs trening.

Med vår egen produksjon i Ikast lager vi skreddersydde løsninger i naturmaterialet robina, som er FSC-sertifisert. Denne løsningen er egnet for treningsområder i naturlige omgivelser.

Vår misjon er å gjøre det enkelt for alle, uavhengig av alder og fysikk, å trene.
Maxplay tilbyr derfor skreddersydde løsninger for funksjonell og morsom trening, hvor du kan trene både de større og mindre muskelgrupper, smidighet og balanse.

Ta stilling til disse tingene når du skal velge din utendørs trening:

  • Hvem skal bruke området?
  • Hvilke treningsstasjoner vil du ha?
  • Hva slags underlag skal treningsområdet ditt ha?
  • Hva er budsjettet?

Vil du ha utendørs trening?

Fortell oss drømmene dine og la oss matrealisere dem.

    Segment